Octopus van de zeeman - polpi del marinaio

Je vindt dit recept op pagina 840 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
140 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Octopus-auberginesalade met knoflook-peterseliedressing

delicious. magazine - 2011-06

Octopussalade

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Octopus in knoflook-amandelsaus

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Octopus in saus - polpi affogati

Een recept uit  - De Zilveren Lepel