Venusschelpensoep - zuppa di patate e vongole

Je vindt dit recept op pagina 299 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bleekselderij en aardappels met stoofpot van sukade in bier

Een recept uit delicious. magazine - 2015-10

Waterkerssalade - ensaladilla de berros

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Stoofpot van sukade in bier met bleekselderij en aardappels

Een recept uit delicious. magazine - 2015-10

Salade van bleekselderij, appel en aardappel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades