Seizoensminestrone - minestrone di stagione

Je vindt dit recept op pagina 289 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Courgette-aardappelschijven met geroosterde tomaat en kruidenyoghurt

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Aardappelpizza’s met radicchio en taleggio en courgette-venkelsalade

delicious. magazine - 2010-06

Lamshaas met groentebolletjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Getourneerde groente

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken