P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Rond de tafel der Romeinen

met meer dan 150 originele recepten

Een boek van P. Faas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rond de tafel der Romeinen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Saus voor zwijn

Ingrediënten:
azijn, dillezaad, garum, korianderzaad, honing, karwij, lavas, mosterd, olie, oregano, peper, selderijzaad, tijm en ui

Keuken:
Romeins
Soort:
saus
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Eend of kraanvogel met raapjes

Ingrediënten:
amulum, anijs, azijn, bloem, defrutum, eend, garum, knoflook, komijn, koriander, korianderzaad, kraanvogel, laserwortel, olijfolie, peper, prei, raapjes en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Dolfijnballetjes

Ingrediënten:
dolfijngehakt, gedroogde munt, gedroogde oregano, komijn, koriander, lavaszaad, peper, peterselie, saus bij dolfijnballetjes, varkensnet en wijnruitbesjes

Keuken:
Romeins
Soort:
vis
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Scribilita

Ingrediënten:
laurierbladeren, olijfolie, speltgort, tarwemeel en verse schapenkaas

Keuken:
Romeins
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Leverworstjes

Ingrediënten:
garum, laurier, olijfolie, pekel, peper, varkenslever, varkensnet en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / worst / rookmot
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gevuld speenvarken

Ingrediënten:
dadels, ei, garum, gedroogde bloembollen, honing, houtsnip, kaasjeskruid, kip, koriander, lijster, lucaanse worstjes, olie, ontbeend speenvarken, passum, peper, peperkorrels, pijnboompitten, prei, rode biet, selderij, slakken, spruitjes, varkenworstjes en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
varkensvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Placenta

Ingrediënten:
honing, laurierbladeren, olijfolie, speltgort, tarwemeel en verse schapenkaas

Keuken:
Romeins
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gekookte mosselen

Ingrediënten:
bonenkruid, garum van ansjovis, komijnzaad, mosselen, passum, prei, water en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
schaal- en schelpdieren