P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Rond de tafel der Romeinen

met meer dan 150 originele recepten

Een boek van P. Faas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rond de tafel der Romeinen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Rond de tafel der Romeinen:

Absint

Ingrediënten:
absintalsem, aromatische bladeren, costum, dadel, mastiek, saffraan en wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
vegan
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Linzen met koriander

Ingrediënten:
azijn, droge linzen, garum, honing, koriander, korianderzaad, muntzaad, olijfolie, peperkorrels, polei, prei, water en wijnruitzaad

Keuken:
Romeins
Soort:
groente
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Kip met peulen

Ingrediënten:
ei, garum, gedroogde erwten, hersenen, kip, kippenbouillon, komijn, koriander, peper, peultjes, sperziebonen, sugar snaps en ui

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Kalfsvleesragoût

Ingrediënten:
azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel

Keuken:
Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Geroosterde morene

Ingrediënten:
bonenkruid, defrutum, lavas, liquamen, mulsum, murene, olie, peper, peperkorrels, pruim, rode wijn, saffraan en ui

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Alexandrijnse pompoen

Ingrediënten:
azijn, courgette, dadel, garum, groente, honing, komijn, korianderzaad, munt, olijfolie, peperkorrels, pijnappelpitten, pompoen, witte defrutum en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
groente
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Snack of tussendoortje uit Rond de tafel der Romeinen:

Mosselballen

Ingrediënten:
ei, garum, mosselen, peperkorrels, pijnboompitten, speltgort en varkensnet

Keuken:
Romeins
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Leverworstjes

Ingrediënten:
garum, laurier, olijfolie, pekel, peper, varkenslever, varkensnet en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / worst / rookmot