P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Rond de tafel der Romeinen

met meer dan 150 originele recepten

Een boek van P. Faas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rond de tafel der Romeinen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gevulde baarmoeder

Ingrediënten:
baarmoeder, dille, garum, gehakt, komijn, olie, peper, peperkorrels, pijnboompitjes, prei, water en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
boterhammen, caroenum, druivensap, garum, gehakt, honing, mirtebessen, olijfolie, peper, peperkorrels, pijnboompitten, rode wijn, varkensnet, zoete wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
vlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Bloedworst

Ingrediënten:
bloed, eidooier, garum, liquamen, peper, pijnboompitten, prei, ui, varkensdarm, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
worst
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Columella-salades

Ingrediënten:
azijn, gezouten meikaas, kaarsjeskruid, koriander, kropsla, munt, notensla, olie, peper, peterselie, polei, prei en tijm

Keuken:
Romeins
Soort:
salade
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Azijn

Ingrediënten:
azijn, dennenappels, gedroogde vijgen, gerst, gist, honing, munt, pijnpitdoppen, walnoten, wijn en zeezout

Keuken:
Romeins
Soort:
vegan / azijn
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gevulde inktvis

Ingrediënten:
ei, inktvis, lamsgehaktballetjes, lamshersenen, peperkorrels, varkensgehaktballetjes en visballetjes

Keuken:
Romeins
Soort:
vlees / vis