P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Rond de tafel der Romeinen

met meer dan 150 originele recepten

Een boek van P. Faas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rond de tafel der Romeinen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Scribilita

Ingrediënten:
laurierbladeren, olijfolie, speltgort, tarwemeel en verse schapenkaas

Keuken:
Romeins
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Tong met ei

Ingrediënten:
ei, garum, gedroogde oregano, lavas, olijfolie, peperkorrels, tongfilet en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
vis
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Saus voor zwijn

Ingrediënten:
azijn, dillezaad, garum, korianderzaad, honing, karwij, lavas, mosterd, olie, oregano, peper, selderijzaad, tijm en ui

Keuken:
Romeins
Soort:
saus
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Ragoût-pannenkoekentaart Apiciana

Ingrediënten:
amulum, ei, garum, lavas, olie, pannenkoekbeslag, passum, peper, peperkorrels, pijnboompitten, tortelduivenborst, varkensuier, vijgensnip, visfilet en wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte / varkensvlees / hartige taart
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / nagerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Hypotrimma

Ingrediënten:
blanke rozijnen, dadels, garum, honing, lavas, munt, olijfolie extra vergine, peper, pijnappelpitten, verse kaas, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins