Gekookte gans met witte saus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 308 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oie rôtie aux pruneaux - Gebraden gans met een vulling van pruimedanten en foie gras

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Gefüllte Gans mit fruchtige Kastanienfüllung - Gans met fruitige kastanjevulling

Een recept uit  - Deutsche Küche

Gekookte gans met kruidenpesto

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Ganzenlevercrème

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken