Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Lassi, yoghurt-kardemonbol, mangotartaar
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, kalkarm water, kardemompoeder, mango, natriumalginaat en volle yoghurt
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Terug naar Christine Lienard.
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Drinken / cocktails uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht / tussengerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken: