S. Clark

We hebben 5 boeken van S. Clark waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van S. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van S. Clark

Kijk voor meer boeken.

Recepten van S. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht uit Moro:

Gazpacho

Ingrediënten:
groene peper, knoflook, komkommer, olijfolie, oud witbrood, rode-wijnazijn, ui, zeezout, zoete tomaat en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Ontbijt / nagerecht / snack of tussendoortje uit Moro:

Churros con chocolate

Ingrediënten:
bakpoeder, dikke room, kaneelstokje, melk, poedersuiker, pure chocolade, tarwebloem, zoete gecondenseerde melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding / frituren / niet-alcoholische drank
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Merguez

Ingrediënten:
chilipepervlokken, fijn zeezout, gedroogde rozenknopjes, harissa, kaneel, knoflook, komijnzaad, lamsdarm, lamsniervet, lamsschouder, rozenwater, venkelzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Nagerecht uit Casa Moro:

Pistache amandeltaart met sinaasappel en kardemom

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, eidooier, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, kardemompeul, pistachenootjes, sinaasappelsap, sinaasappelschil, slagroom en tarwebloem

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Patrijsescabeche

Ingrediënten:
balsamicoazijn, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, peterseliestelen, pikant paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, suiker, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
marinades / gevogelte
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Nagerecht uit Moro Londen:

Marzehs vermicellivla

Ingrediënten:
geklaarde boter, gemalen kardemom, melk, ongezoete gecondenseerde melk, pistachenootjes, rozenwater, suiker en vermicelli

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Nagerecht uit Moro Londen:

Sinaasappelgelei

Ingrediënten:
bladgelatine, sinaasappel, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Courgetteomelet met pijnboompitten, kruiden en sumak

Ingrediënten:
boter, courgette, knoflook, melk, olijfolie, pijnboompitten, scharrelei, sumak, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / eiergerecht / ei/omelet/frittata
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Pompoenpisto

Ingrediënten:
fijn zeezout, gemalen komijn, groente, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peper, pijnpitten, pompoen, rode paprika, ui, verse oregano, verse rozemarijn, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Meiraapjes op zuur

Ingrediënten:
knoflook, meiraap, pimentbessen, rode biet, rode-wijnazijn, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Libanees / Turks
Soort:
vegetarisch / inmaak / groentegerecht
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Nagerecht uit Moro Londen:

Kweeperengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, citroensap, kaneelstokje, kweepeer, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht uit Moro:

Fetasalade met spinazie, gebakken brood, sumak en pijnboompitten

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, fetakaas, jonge spinazie, knoflook, pijnboompitten, pitabroodje, rode-wijnazijn, sumak, verse majoraan, verse oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, ñoraspaprikas, peperkorrel, prei, tomaat, ui, venkelknol, verse tijm en wortel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / voorgerecht uit Moro:

Paddestoelen basisbereiding

Ingrediënten:
knoflook, morielje, olijfolie, peper, porcini, water, weidechampignon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groentegerecht
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden kip met harissa

Ingrediënten:
citroensap, harissa, olijfolie, scharrelkip, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen 1 notitie

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Setas a la plancha

Ingrediënten:
knoflook, oesterzwam, olijfolie extra vergine, peper, sherryazijn, verse bladpeterselie, verse oregano en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Rode biet met yoghurt

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, melk, nigellazaad, olijfolie, rode biet, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / groentegerecht
Alle recepten van S. Clark