S. Clark

We hebben 5 boeken van S. Clark waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van S. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van S. Clark

Kijk voor meer boeken.

Recepten van S. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gegrilde kwartel met rozenblaadjes

Ingrediënten:
citroensap, gemalen kaneel, gemalen komijn, knoflook, kwartel, olijfolie, rozenblaadjesjam, rozenwater, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / wild en gevogelte
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Courgettes met amandelen

Ingrediënten:
blanke amandelen, courgettes, fijn zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groenten en aardappels
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro:

Amandeltaart met oloroso - tarta de Santiago

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, citroensap, ei, fijne suiker, kaneelstokje, membrillo, oloroso sherry, ongezouten boter, sinaasappelrasp en taartbodem

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Casa Moro:

Dikke gazpacho - salmorejo

Ingrediënten:
ei, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, serranoham, sherryazijn, tomaat, witbrood, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / vlees / soep/bouillon
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht / basisrecept uit Casa Moro:

Vanillevla

Ingrediënten:
citroenschil, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Gebakken inktvis en garnalen met harissa

Ingrediënten:
harissa, noorse garnalen, olijfolie, pijlinktvis, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Chocolade-sinaasappeltaart

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, eieren, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Zwarte inktsaus

Ingrediënten:
groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, piquillopaprika, tomatenpuree, ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / warme sauzen
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, ñoraspaprikas, peperkorrel, prei, tomaat, ui, venkelknol, verse tijm en wortel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Bietenborani

Ingrediënten:
griekse yoghurt, knoflook, olijfolie, peper, rode biet, suiker, verse dile en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / saus/dressing/jus
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Artisjokken met oesterzwammen

Ingrediënten:
artisjok, boerenbrood, citroen, fino sherry, knoflook, oesterzwam, olijfolie, venkelzaad, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:

Mojama met tomaten, paprika, gehakt ei en olijven

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, kleine olijven, knoflook, mojama, rode ui, rode-wijnazijn, tomatensap, verse bladpeterselie, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Warme bietjes in yoghurt

Ingrediënten:
citroensap, ei, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, maïzena, rode biet, verse bladpeterselie, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groenten en aardappels
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Vissoep met cognac - sopa de pescado

Ingrediënten:
cognac, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, pruimtomaat, rode wijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, visafval, visbouillon, wortel, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Alle recepten van S. Clark