S. Clark

We hebben 5 boeken van S. Clark waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van S. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van S. Clark

Kijk voor meer boeken.

Recepten van S. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Catalaanse alioli

Ingrediënten:
azijn, knoflook, olie, water en zout

Keuken:
Catalaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Tortilla

Ingrediënten:
ei, olijfolie, spaanse ui, vastkokende aardappel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / vegetarisch / ei/omelet/frittata / aardappelgerecht
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gegrilde witlof met sherryazijn en jamón

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, jamón serrano, knoflook, sherry-azijn, verse bladpeterselie, verse tijm, witlof, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees / barbecue/grill
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en S. Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Labneh

Ingrediënten:
fijn zeezout en griekse yoghurt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Harira

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, chana dhal, citroen, citroensap, fijn griesmeel, gemberpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, koenjit, lamsnek, lamsschenkel, nootmuskaat, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, verse koriander, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht uit Moro:

Lamspilav met kool en karwij

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, gemengde specerijen, kaneelstokje, karwijzaad, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, witte kool, yoghurt, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

bietensalade met tuinbonen

Ingrediënten:
bietjes, bosui, extra vergine olijfolie, peper, rodewijnazijn, suiker, tuinbonen, verse dragon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Tahindipsaus nr 1 avocadodipsaus

Ingrediënten:
avocado, citroensap, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, tahin, turkse chilipepervlokken, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en S. Clark - Casa Moro

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Roerei met garnalen en paddestoelen

Ingrediënten:
ei, garnalen en paddestoelen

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en S. Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Aardappelvulling voor gözleme

Ingrediënten:
aardappel, bosui, chilipepervlokken, karwijzaad, olijfolie, verse dille, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en S. Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Anijsbrood

Ingrediënten:
anijszaad, droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel, polenta en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Kuku - Iraanse omelet met saffraan

Ingrediënten:
aubergine, bosui, boter, ei, olijfolie, pijnpitten, pimentbessen, saffraandraadjes, spinazie, verse dille, verse munt, zout en zuurbessen

Keuken:
Iraans
Soort:
vegetarisch / ei/omelet/frittata / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Rode biet met yoghurt

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, melk, nigellazaad, olijfolie, rode biet, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Alle recepten van S. Clark