S. Clark

We hebben 5 boeken van S. Clark waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van S. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van S. Clark

Kijk voor meer boeken.

Recepten van S. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Empanadillas

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, olijfolie, ongebleekt meel, polenta, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Sevillasinaasappelijs

Ingrediënten:
eidooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, melk, sevillasinaasappels, slagroom en vanillestok

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / eieren, kaas en zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Zeeduivel met zoete ui, gember en saffraan

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sultana's, ui, vastkokende aardappel, water, zeeduivelstaart en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Niertjes met sherry - riñones al jerez

Ingrediënten:
knoflook, lamsnier, olijfolie, oloroso sherry, spaanse ui, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Tonijn met rozemarijnmanteca

Ingrediënten:
citroen, jamónvet, knoflook, lardo, manteca, olijfolie, peper, tonijnsteak, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Koffie-ijs met turrón

Ingrediënten:
eidooier, fijne kristalsuiker, gemalen koffie, kaneelstokje, koffieboon, melk, oploskoffie, slagroom, turron en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Klipviscarpaccio met tuinbonen en munt

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, klipvis, olijfolie extra vergine, tuinbonen, verse munt en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Stralende pompoenrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, butternut-pompoen, fijn zeezout, gekaramelliseerde uien-recept, gemalen kardemom, groente, groentebouillon, kaneelstokje, krenten, olijfolie, pimentbessen, pistachenoten, saffraandraadjes, ui en zuurbessen

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Gebakken inktvis en garnalen met harissa

Ingrediënten:
harissa, noorse garnalen, olijfolie, pijlinktvis, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Gestoofde venkel met dille

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, venkelknol, verse dille, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gebakken varkensfilet met amandelen en venkel

Ingrediënten:
blanke amandelen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pikant gerookt paprikapoeder, rode ui, varkenshaas, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Venusschelpen met artisjokharten

Ingrediënten:
artisjok, bloem, knoflook, manzanilla, olijfolie, venkelzaad, venusschelpen en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Cacik

Ingrediënten:
citroensap, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, melk, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, verse munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Yoghurt-preisoep met gedroogde munt

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenbouillon, munt, olijfolie, paprikapoeder, prei, turkse paprikavlokken, water, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Marokkaanse boerenbrood

Ingrediënten:
anijszaad, droge gist, fijn zeezout, melk, ongebleekt meel, vloeibare honing, volkorenmeel en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Casa Moro:

Dikke gazpacho - salmorejo

Ingrediënten:
ei, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, serranoham, sherryazijn, tomaat, witbrood, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Pilav basisrecept

Ingrediënten:
rijst, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / rijst
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Pikante chorizosalade met fino sherry - ensalada de chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, fino sherry, frisee, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, piquillopaprika, rodewijnazijn, verse bladpeterselie, witlof, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees
Alle recepten van S. Clark