S. Clark

We hebben 5 boeken van S. Clark waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van S. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van S. Clark

Kijk voor meer boeken.

Recepten van S. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gekruide labneh

Ingrediënten:
fenegriekzaad, groene spaanse peper, knoflook, labneh, nigellazaad, olijfolie, roomkaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Gegrilde groentesalade - escalivada

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, olijfolie, rode paprika, sherryazijn, spaanse ui, zeezout, zoete tomaat en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vegetarisch / barbecue/grill / groente
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Nagerecht uit Moro Londen:

Kweeperengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, citroensap, kaneelstokje, kweepeer, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Tomatensalade met rode ui en komijnzaad

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, ijsblokjes, komijnzaad, melk, rode ui, tomaten, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en S. Clark - Casa Moro

Hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gefrituurde sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituren
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Moro-zuurdesembrood

Ingrediënten:
bloem, fijn zeezout, olijfolie, water en zuurdeeg

Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken uien met Malagawijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, malagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en S. Clark - Casa Moro

Voorgerecht uit Casa Moro:

Bloemkoolsoep met koriander

Ingrediënten:
bloemkool, boter, chilipepervlokken, eidooier, griekse yoghurt, groentebouillon, kirmizi biber, knoflook, korianderzaad, maïzena, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht uit Moro:

Gazpacho

Ingrediënten:
groene peper, knoflook, komkommer, olijfolie, oud witbrood, rode-wijnazijn, ui, zeezout, zoete tomaat en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht uit Moro:

Asperges - esparragos

Ingrediënten:
asperge, basterdsuiker, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Bietenborani

Ingrediënten:
griekse yoghurt, knoflook, olijfolie, peper, rode biet, suiker, verse dile en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / saus/dressing/jus
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / voorgerecht uit Moro:

Gefrituurde ansjovis - boquerones fritos

Ingrediënten:
bloem, citroen, verse ansjovis, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en S. Clark - Casa Moro

Nagerecht uit Casa Moro:

Jerez room

Ingrediënten:
cognac, fijne kristalsuiker, framboos, gelatine, melk, sherry pedro ximenez, sinaasappelschil, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Vismarinade - spaanse marinade

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, verse oregano, verse tijm, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Alle recepten van S. Clark