Bijgerecht uit Indonesie:
Pindasaus
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ketjap benteng manis, knoflook, melk, pindakaas, sambal oelek, suiker, ui, water, zoete indonesische sojasaus en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- warme sauzen / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, maïzena, olie, peper, pindakaas, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij, witte kool, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Chickslovefood: