Recept uit De truffel:
Gnocchi à la Parisienne
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bourgondische truffel, ei, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bechamelsaus, bieslook, bloem, boter, bourgondische truffel, ei, eiwit, kaneel, kastanjemeel, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, knolselderij, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta, room, sjalot, water, witte truffel, zeezout, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: