Recept uit L'Art de la table:
Kip met paddenstoelen - portsaus
- Ingrediënten:
- champignons, boter, kipfilets, port, rijst, room, verse peterselie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Brunch / lunch uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel: