Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Kabeljauw à la Hollandaise (1873)
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kabeljauw, kappertjessaus, melk, oestersaus, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Wat Aten Zij?: