Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Hertenrib met granaatappel en knoflookpuree
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, granaatappel, hertenrib, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, suiker, wildfond en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, broccoli, bruine basterdsuiker, deeg, gehakt, groente, italiaanse kruiden, kaas, melk, mozzarella, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: