Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Konijnenbout met mosterd
- Ingrediënten:
- boter, broodkorst, bruin bier, champignon, dijonmosterd, konijnenbout, peper, room, ui, verse peterselie en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boleten, bouquet garni, broodkorst, bruin bier, calvados, champignon, charlotte aardappelen, crème fraîche, dijonmosterd, doorregen spek, droge witte wijn, knoflook, konijn, lente-ui, olie, peper, room, tijm, ui, witte wijn, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: