Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gegratineerde uiensoep - zuppa di cipolle gratinata
- Ingrediënten:
- bloem, boter, brood, emmentaler, peper, ui, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, brood, ciabatta, ei, emmentaler, gedroogd eekhoorntjesbrood, gepekeld varkensvlees, italiaanse saucijsen, kaneel, kippenlever, knoflook, kropsla, lasagnavellen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmaham, parmezaanse kaas, peper, prei, proventura, risottorijst, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: