Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Kipfilets met komkommer
- Ingrediënten:
- arachideolie, bloem, kerrie, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, komkommer, sambal oelek, voorjaarsui en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit The big green egg book:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: