6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: adukibonenaubergineavocadobakpoederbiefstukboterbruine fondcitroenblaadjescitroengrascream sherrydashidipsauseieiercrepefijne kristalsuikergedroogde shiitakegemberjapanse sojasauskippenbouillonkomkommerradijssakesojabonenwit sesamzaadzonnebloemolie
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Sarada koolsalade

Ingrediënten:
kewpie-mayonaise, koriander, mirin, miso, rijstazijn, sesamdressing, sesampasta, sesamzaad, spitskool en wortel

Keuken:
Japans
Soort:
groente
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Soja-sesamsaus

Ingrediënten:
bruine fond, cream sherry, gember, kippenbouillon, lente-ui, mirin, zoutarme sojasaus, sesamzaad, shoyu, witte rijstazijn, witte tafelazijn en wortel

Soort:
saus
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Vaatje lentesushi

Ingrediënten:
ei, gedroogde shiitake, gezuurde rijst, japanse sojasaus, kabeljauwfilet, kippenbouillon, maïzena, mirin, peultjes, radijs, rijstazijn, rode voedselkleurstof, sake, steurgarnalen, wit sesamzaad, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Biefstuk tataki met sesamkorstje

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, sojabonen, japanse sojasaus, komkommer, limoen, mirin, radijs, rijstazijn, sesamolie, winterpeen en wit sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Sushirolletjes

Ingrediënten:
adukibonen, aubergine, avocado, boontjes, dashidipsaus, edamamebonen, eiercrepe, gember, kimchi, kliswortel, kombu dashi, komkommer, lente ui, mirin, misosaus, nori, nori-shake, norivel, paddenstoelenketchup, ponzusaus, radijs, rijst, rijstazijn, rijstwijnazijn, rode kerstomaten, sake, sesamzaad, sojabonen, sushirijst, tofu, ui, wasabipasta, wortel, zeewiersalade en zevenkruidenpoeder

Keuken:
Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente