7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aalbessengeleiazijnbierbleekselderijbloembruine rietsuikerjeneverbeskonijnkruidnagellaurierlaurierbladolijfoliepatrijspeperpeterseliepreipure chocoladerode wijnsjalottijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Stoofpot van konijn met zilveruitjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bruine rietsuiker, kaneelstokje, knoflook, konijn, laurierblaadjes, olijfolie, pimentbessen, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse rozemarijn, water, wortels, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn met pruimedanten

Ingrediënten:
bier, bouquet garni, bruine rietsuiker, chocolade, knoflook, konijn, prei, pruimedant, scherpe mosterd, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Patrijs in chocoladesaus - perdiz con chocolate

Ingrediënten:
gevogeltebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, patrijs, peper, pure chocolade, sherry-azijn, sjalot, suiker, varkensreuzel, verse peterselie, vet spek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gemarineerde (rode) patrijs - perdiz en escabeche

Ingrediënten:
citroen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, scherp paprikapoeder, suiker, ui, oregano, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, witte-wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Gebraden konijn met tuinbonen

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, gekonfijte tomaten, gerookt buikspek, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, konijn, kropsla, marjolein, olijfolie, peper, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinbonen, ui, water, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Hertenvlees in witte wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, droge witte wijn, eendenvet, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, runderbouillon, salie, suiker, ui, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse hazenpeper

Ingrediënten:
aalbessengelei, bloem, hazenvoorloper poten, jeneverbes, kandijsuiker, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, ontbijtkoek, peterselie, prei, pure chocolade, rode wijn, spekjes, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel en zilveruitjes

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild