Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
rijst koken - de pan-met-water methode bijv basmati, langkorrel bruine rijst
- Ingrediënten:
- boter, plantaardige olie, rijst, specerijen, water en zout
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, bloemkool, chinese kool, citroensap, ei, garam masala, gedroogde kikkererwten, geklaarde boter, gemalen fenegriek, gemalen kaneel, gemalen komijn, gochugaru, kaneel, knoflook, kruidnagel, peper, sesamzaad, sojasaus, specerijen, suiker, ui, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: