Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Schmorgurken - Gesmoorde komkommer
- Ingrediënten:
- bacon, boter, dille, komkommer, laurier, mosterdzaad, peperkorrels, pimentkorrels, steranijs, suiker, wijnazijn, witte ui en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijs, augurk, azijn, bacon, basilicum, bloemkool, dragon, gedroogde dragon, griesmeel, kippenbouillon, lente-ui, mosterdzaad, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, ui, water, witte peper, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: