6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardpeerarboriorijstbladpeterseliebleekselderijboterbouilloncitroensapcrème fraîchedeegdiepvriesspinaziedilledroge rode wijneifetamelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaasspinazieuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Flensjes gevuld met kalkoen en veenbessen

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, grotchampignons, kalkoenborst, melk, olie, parmezaanse kaas, suiker, veenbessen, versgemalen zwarte peper, water, wilde rijst, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Scandinavische keuken: quiche met spinazie, aardpeer en feta

Ingrediënten:
aardpeer, aardperen, bloem, boter, crème fraîche, deeg, diepvriesspinazie, eieren, feta, bloem, boter, knoflook, knoflooktenen, water, kwark, nootmuskaat, olie, olijfolie, rijst, speltbloem, spinazie, taart, spinazie, versgemalen zwarte peper, water, zeezout, zout en 
zout en peper

Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Barbunya tava

Ingrediënten:
bladpeterselie, dille, bloem, boter, groentebouillon, langkorrelige rijst, lente-uien, olie, pijnboompitten, citroensap, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijstkroketten - arancini di riso

Ingrediënten:
arboriorijst, bloem, bouillon, broodkruim, doperwtjes, droge rode wijn, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / rijst / rundvlees / frituur