6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelbleekselderijbloemboterbouillonbouquet garnichampignoncheddarcitroenraspdroge witte wijnduifeendfazantenborstgemalen zwarte pepergerookt dooregen spekgerookt paprikapoedergoudse kaasgroene peperkorrelsknoflooklaurierbladolijfoliepepertijmzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Gebakken hertenlende - schotse risotto - fazantenhachee

Ingrediënten:
boter, cheddar, fazantenborst, gerookt dooregen spek, goudse kaas, hertenlende, jeneverbessen, kippenbouillon, kippenlevers, koolraap, marmelade, meiraap, olijfolie, parelgort, peper, peterselie, philadelphia-roomkaas, prei, rode ui, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, wild, wortel, zachte kaas en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Eend met champignons en peultjes

Ingrediënten:
bloem, champignon, citroenrasp, droge witte wijn, eend, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peultjes, tijm, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Eend met groene peperkorrels - anatra al pepe verde

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, eend, groene peperkorrels, kippenbouillon, peper, rode paprika, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pato con peras

Ingrediënten:
amandel, eend, gemalen kruidnagel, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, nootmuskaat, olijfolie, peer, pimentón, pure chocolade, sjalot, tijm, volle zoete sherry en worteltjes

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Parelhoen met kool - pintade aux choux

Ingrediënten:
bouillon, bouquet garni, droge witte wijn, olijfolie, parelhoen, peper, savooiekool, ui, varkensworst, water, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

duiven gemarineerd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte