Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
crêpes gevuld met appel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, handappel, honing, melk, slagroom, suiker, zoete cider en zout
- Keuken:
- Europees / Spaans
- Soort:
- fruit / pannenkoeken en flensjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelsap, bakpoeder, boter, cacao, citroen, ei, fruit, gedroogde vijgen, griessuiker, handappel, havermoutvlokken, kaneel, kokosrasp, mascarpone, melk, munt, olijfolie, room, suiker, vanillesuiker, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het gouden bakboek: