Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Paté van wild, kip of kalf en croute met madeiragelei
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, eidooier, foie gras, kalf, kip, madeira, pasteideeg, truffel, varkensvlees, wild en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | biergist, bladpeterselie, bonen, boter, cognac, eidooier, eiwit, eiwitpoeder, foie gras, gedroogde sojabonen, gevogelte, griesmeel, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, pulled pork, salami, ui, vlees |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier: