Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfsragout
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsstoofvlees, knoflook, prei, slagroom, spek, ui, wortel en zilveruitjes
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bleekselderij, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, extra belegen kaas, gerookt ontbijtspek, mosterd, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, rode ui, sjalot, spek, suiker, tijm, tomatenpuree, walnoten, water, wijn, witte wijn, wortel, zaanse mosterd, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: