Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Geglaceerde wortelen met kaneel en rozijnen
- Ingrediënten:
- boter, ganzenvet, honing, kaneel, krenten, nootmuskaat, plantaardige olie, rozijnen, wortelen en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bakpoeder, ei, filodeeg, fruit, gember, gemberpulp, granola, griekse yoghurt, havermout, kikkererwten, melk, munt, olie, peer, peper, plantaardige olie, pompoenpitten, speltbloem, suiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Hét bakboek!:
Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Melk & dadels:
Recept uit Mediterraneo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: