Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Concombres à la crème - Komkommer in roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, dille, komkommer, lente-ui, peper, peterselie, slagroom, suiker, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | broodje, dille, foelie, gist, kaneel, komijn, kruiden, lente-ui, magere melk, maïsmeel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, raapzaadolie, specerijen, vet, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: