Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Karbonades met sjalotjes en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, droge rode wijn, haaskarbonade, honing, hot tomatenketchup, knoflook, laurierblad, peterselie, rozemarijn en sjalot
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelsap, ciderazijn, citroen, eigenheimers, engelse mosterd, gerookt dooregen spek, jeneverbes, knolselderij, lamsbout, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, venkel, wild, witte wijn, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten: