Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gebraden konijn - coniglio al forno
- Ingrediënten:
- knoflook, konijn, olijfolie, peper, verse rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, artisjokbodem, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, buikspek, chorizo, ciderazijn, citroenschil, droge witte wijn, jeneverbes, kippenbouillon, knolselderij, konijn, kwartel, laurier, olijfolie, parelhoen, peer, peper, tijm, ui, wortel, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit The big green egg book: