Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött karfiol - Gevulde bloemkool
- Ingrediënten:
- bloem, bloemkool, boter, gekookte ham, parmezaanse kaas, peper, zout en zure room
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, gehakt, gekookte ham, groente, italiaanse kruiden, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, rode wijnazijn, specerijen, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, uienpoeder, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: