Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Hele gebraden hazenrug met cognacpepersaus
- Ingrediënten:
- boter, cashewnoten, cognac, groene peperkorrels, hazenrug, olie, peper, room, sjalot, spruitjes, tomaat, witte druif en zout
- Soort:
- wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, anijs, broccoli, champagne, chardonnay, dille, fruit, grapefruit, honing, kruiden, kruisbessen, meloen, noten, olie, olijfolie, passievrucht, peer, perzik, slagroom, specerijen, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: