Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Pasta met ansjovissaus
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bladpeterselie, marsala, olijfolie, pasta, ui en volle melk
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bigoli, bladpeterselie, broccoli, droge witte wijn, knoflook, marsala, olijfolie, pasta, peper, pijnboompitten, rog, saffraan, scherpe peperoncino, tomaat, venkel, verse sardientjes, volle melk, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / tussengerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: