Lunch uit Oma's receptenboek:
Open ragoutbroodjes
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bloem, boter, champignon, ei, kalfsvlees, melk, paneermeel, witte peper en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, aubergine, banaan, bechamelsaus, bladerdeeg, bladpeterselie, boter, bouillon, champignon, citroen, courgette, curry, currysaus, eidooier, gehakt, kalfsfond, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier: