Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Oesters, gegratineerd
- Ingrediënten:
- beurre manié, boter, champignons, citroen, eidooier, double cream, gruyère, muscadet, oester, paneermeel en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, blauwe bessen, bloem, bosvruchtenjam, boter, citroen, eidooier, flat iron steak, grof zeezout, knoflook, maïzena, melk, mosterd, olijfolie, ossenhaas, paprikapoeder, peper, peterselie, serranoham, slagroom, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: