Recept uit Koude keuken:
Opgerolde rosbief met asperge
- Ingrediënten:
- aspergepunten, cayennepeper, citroensap, ei, mosterd, olie, paprikapoeder, rosbief, selderijzout en tuinkruiden
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, amandelschaafsel, aspergepunten, aubergine, basilicum, bindsla, bladerdeeg, bresaola, broccoli, burrata, cayennepeper, citroen, courgette, knoflook, paprikapoeder, parmezaanse kaas, ui, vlees, vruchtensap, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: