Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Truffelrisotto Met Gepocheerd Hoeve Ei
- Ingrediënten:
- azijn, bouillon, carnaroli-rijst, ei, grotchampignons, olie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, room, sjalotje, water, wittewijnazijn, zomertruffel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, arboriorijst, azijn, boter, bouillon, dragon, eekhoorntjesbrood, ei, fruit, gedroogde tijm, grotchampignons, kervel, knoflook, olie, paddestoel, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Jenny Alvares:
Recept van De Hippe Vegetarier: