11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebanaanbleekselderijbloemcitroencourgettedruivenpitoliegaram masalagemberpoederknoflookkokosmelkkorianderlente-uilinzenmaïsoliemaïzenaneutrale oliepepersuikeruiwaterwortelyoghurtzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Linzendal met abrikozen

Ingrediënten:
boter, citroen, courgette, gedroogde abrikozen, groentebouillon, kerriepoeder, rode linzen, suiker, knoflook, gember, volle yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Belgian Pckles

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloemkool, elixer d anvers, fleur de sel, geklaarde boter, gemberpoeder, groentebouillon, honing, kerriepoeder, kurkuma, laurier, maïzena, peper, snackkomkommer, verse augurk, water, witte wijnazijn en zilveruitjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Lintpasta met kerriegarnalen

Ingrediënten:
droge witte wijn, bloem, garnalen, mossel, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, limoen, lintpasta, peper, roomboter, sjalotjes, suiker, knoflook, gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gebakken linzensamosa's

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, garam masala, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, linzen, neutrale olie, peper, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met kerrie

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, ei, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, maïsolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase stijl pompoensoep

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, calabaza pompoen, druivenpitolie, eikelpompoen, gember, groentebouillon, kabochapompoen, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, maïsolie, pompoen, reuzepompoen, turkse muts, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Werner Drent en Helga de Graaf - Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:

Doe-alsof-sorbet van drie kleuren bietjes en krokante spekjes

Ingrediënten:
aardappel, citroen, gele biet, gemberpoeder, gezouten roomboter, groentebouillon, kerriepoeder, peper, rode biet, roomboter, rozemarijn, spekreepjes, suiker, volle melk, witte biet, zoete appel en zout

Soort:
stamppot / vlees / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Pompoensoep

Ingrediënten:
boter, suiker, fruit, gemberpoeder, groentebouillon, hokkaidopompoen, kerriepoeder, kokosmelk, slagroom, wortels en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde linzensamosa's

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, garam masala, gemberwortel, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, linzen, neutrale olie, peper, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Spinazie-kaassamosa's

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, feta, garam masala, gemberwortel, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, linzen, mozzarella, neutrale olie, peper, queso fresco, spinazie, ui, verse kaas, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel