7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenjamarachideolieazijnbleekselderijbloemcayennepepercitroenschilcognaccrackersdroge witte wijnkaneeloreganopepersinaasappelschiltomaattomatenpureewitbroodzoet paprikapoederzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Sint-jakobsschelpen met oloroso, asperges en migas

Ingrediënten:
citroensap, coquille, extra vergine olijfolie, groene asperge, knoflook, laurierblad, medium oloroso, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, oregano, water, witbrood, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Morteruelo de Cuenca - warme haas-patrijspaté

Ingrediënten:
brood, broodkruim, citroensap, crackers, extra vergine olijfolie, gerookt spek, haas, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, oregano, pancetta, patrijs, peper, pijnpitten, ui, verse tijm, vet spek, water, waterkers, wild konijn, zoete sherry, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

sopa de mariscos

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, oud brood, paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gehaktballetjes met pittige zoetzure tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, chilivlokken, citroensap, citroenschil, gerookt paprikapoeder, harissa, kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, peer, rietsuiker, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep - soupe de poisson

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode paprika, saffraandraadjes, sinaasappelschil, spaghetti, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, vermicelli, verse tijm, visgraat, viskoppen, water, witbrood, witvis en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Turks / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep met aïoli - bourride

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eierdooier, grof boerenbrood, grof zout, knoflook, korianderzaad, laurierblad, milde olijfolie, olijfolie, peperkorrel, sinaasappelschil, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, visbouillon, water en witvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis