Recept uit Vis en schaaldieren:
Kreeft in kokosmelk
- Ingrediënten:
- arachideolie, citroengras, gemberwortel, knoflook, koriander, kreeft, kokosmelk, pimentbessen, rode radijs, rode ui, romanesco en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, koriander, kurkuma, laos, limoen, limoensap, olie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, sambal oelek, sjalot, suiker, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: