Recept uit Karsu's Kitchen:
Oma's oliebollen - Züngül
- Ingrediënten:
- arachideolie, bloem, citroensap, gist, suiker en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- zoet / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, ketjap benteng manis, ketjap manis, knoflook, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, tomaat, trassi, ui, water, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Karsu's Kitchen:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / basisrecept uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: