Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Kippenragout
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eidooier, kippenbouillonblokje, laurier, peterselie, slagroom, soepgroenten en soepkip
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2: