Diner / nagerecht / dessert uit De gezonde Joodse keuken:
vijgentaart met olijfolie
- Ingrediënten:
- bloem, bruine suiker, ei, honing, olijfolie, slagroom, vanille-extract, vijgen en yoghurt
- Keuken:
- Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, bakpoeder, basilicum, bloem, citroensap, ei, gedroogde rozenblaadjes, gehakt, granaatappel, granola, havermoutvlokken, kleefrijstmeel, koekkruiden, merg, pecannoot, peper, pistaches, room, roomkaas, rozenwater, suiker, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co: