6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovis op zoutaspergebalsamicoazijnbieslookcayennepeperchampagnecomtéeiemmentalergingruyèrekippenbouillonkirschknoflookmaïzenaolijfoliepaprikapoederpeperrieslingrijnwijnrosé secstokbrooduiwhiskywitte peperwitte wijnwodkazout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Gevulde kool met gehakt

Ingrediënten:
bouillon, brood, cognac, ei, garnaal, gemberpoeder, knoflook, mosterd, nootmuskaat, paddestoelen, groene kool, tijm, tomatensaus, ui, varken, witte wijn en worcestersaus

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kalfsborst - falette

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, buikspek, cognac, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, plantaardige olie, snijbiet, snijpeterselie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde inktvis met spinazie-mosselvulling - encornets farcis

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, marc de provence, mossel, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue Flambée

Ingrediënten:
calvados, cayennepeper, champagne, cognac, comté, droge witte wijn, ei, emmentaler, gin, gruyère, kirsch, maïzena, nootmuskaat, paprikapoeder, riesling, rijnwijn, rosé sec, stokbrood, whisky, witte peper en wodka

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue Savoyarde

Ingrediënten:
cayennepeper, champagne, cognac, comté, droge witte wijn, ei, emmentaler, gin, gruyère, kirsch, maïzena, nootmuskaat, paprikapoeder, riesling, rijnwijn, rosé sec, stokbrood, whisky, witte peper en wodka

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch