4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijchampignonchilipeperdroge witte wijngarnaalgrietfiletshollandse garnalenketjap benteng maniskippenboutkreeftlangoestlaurierbladmaïzenamihoennoorse garnalenolieolijfoliepeperspaghettitomatensausverse garnalenzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis en garnalen met gebakken mihoen - ikan dan mihoen

Ingrediënten:
grietfilets, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, knoflook, maïzena, mihoen, noorse garnalen, olie, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, tarbotfilet, tongfilet, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

spaghetti met langoest - spaghetti all´aragosta

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, langoest, laurierblad, olijfolie extra vergine, peperoncino, spaghetti, tomatensaus, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 2 - bahmi djawa 2

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, chinese mie, djahé, groene spaanse peper, hollandse garnalen, kippenbout, knoflook, olie, peper, prei, rode spaanse peper, sambal badjak, sambal oelek, ui, verse bieslook en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren