Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Krabmousse
- Ingrediënten:
- bieslook, bladgelatine, citroensap, krabconsommé, mayonaise, slagroom, tabasco, water, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, artisjok, azijn, cayennepeper, chilipeper, citroen, citroenmelisse, citroenrasp, citroenschil, dille, kervel, krabconsommé, kruiden, laurier, mango, mosterd, olijfolie, peper, slagroom, tabasco, wit krabvlees, witte wijn, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: