Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Gravad Makrel
- Ingrediënten:
- dille, makreel, suiker en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, bieslook, bokking, citroen, citroenmelisse, crème fraîche, dragon, fijn zout, gravlaxsaus, kabeljauw, kwark, mierikswortel, olie, peterselie, ui, witte peper, witte peperkorrels, yoghurt, zalmforel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken: