Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Zalmmousse met roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, peterselie, roze zalm, slagroom en witte gelatine
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, cayennepeper, crème fraîche, dragon, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, kruiden, laurier, maïzena, mayonaise, melk, olijfolie, peterselie, roze zalm, saffraan, schol, slagroom, stokbrood, stokvis, tijm, tuinkruiden, visbouillon |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: