5 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletansjovis op zoutartisjokbloemkoolboterchinese koolcroutonseifijn zeezoutgedroogde oreganogezouten en gedroogde tonijngroene olijvenguindilla peperinktviskadetjesknoflookolijfoliepeperrode ui
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Het aromatische deel van caesarsalade

Ingrediënten:
ansjovisessence, bietenblaadjes, chinese kool, citroensap, croutons, ei, eierdooier, extra vergine olijfolie, mosterdblad, muskaatazijn, oude balsamicoazijn, parmezaanse kaas, preispruit, rozemarijnbloemen, sichuangroenten, stil mineraalwater, verse kervel, volkorenbrood, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / vis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Makreelescabeche

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, peterseliestelen, radijs, rode ui, sherryazijn, sinaasappel, suiker, venkelknol, verse bladpeterselie, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, artisjok, bloemkool, citroensap, ei, eierdooier, garnalen, gezouten en gedroogde tonijn, groene olijven, kadetjes, kappertjes, kleine champignons, knoflook, langoest, mosciame, oester, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode biet, schorpioenvis, schorseneer, selderijhart, sperziebonen, verse bladpeterselie, volkorencrackers, water, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groente / feestdagen
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijstsalade - ensalada de arroz

Ingrediënten:
citroensap, garnalen, gedroogde oregano, inktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, pimientos, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, rondkorrelige rijst, spaanse ui, tonijn in olie, verse dragon, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst