Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Kabeljauw met vanille
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwfilet, margarine, slagroom, vanillestokje en visbouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, dille, droge witte wijn, ei, eiwit, frituurolie, goudse kaas, kabeljauwfilet, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, koolvisfilet, kruiden, maïskorrels, maïzena, margarine, melk, olijfolie, paneermeel, pasta, peper, prei, saffraan, slagroom, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: