Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Balik çorbasi - Vissoep
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, knolselderij, peen, peper, peterselie, rijst, ui, water, witvis en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, agar-agar, bloem, bonen, borage cress, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gist, groente, haring, jenever, knoflook, knolselderij, komkommer, kruiden, laurierblad, mayonaise, meel, melk, olijfolie, rijst, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: